101592-retro-green-floral-icon-social-media-logos-facebook-logo-square    volecobeach small

Scholenvolleybaltoernooi 2018

Elk jaar organiseert Voleco het scholentoernooi voor basisscholen uit de regio. Op deze manier kunnen kinderen van groep 3 t/m 8 kennismaken met onze super leuke sport. Samen sporten met je klasgenootjes, en ‘strijden’ tegen de andere scholen blijkt jaarlijks een grandioos succes!

Dit jaar vindt het plaats op:

Woensdag 14 februari 2018 - groep 3 t/m 6
Woensdag 21 februari 2018 - groep 7 en 8

De wedstrijden vinden plaats in sporthal De Drie Maenen in Ouderkerk a/d IJssel, Abelenlaan 1. Het toernooi duurt ongeveer 2 uur per leeftijdscategorie. Er wordt rekening gehouden met de scholen die een continurooster hebben, zij starten iets later. De definitieve aanvangstijd ontvangen de deelnemers in de laatste week via de leerkracht.

De teams:
Elk team bestaat uit minimaal 4 kinderen en een coach/begeleider. Opgeven voor het toernooi dient via de leerkracht van de basisschool te gebeuren. De scholen krijgen lesmateriaal wat gebruikt kan worden tijdens de gymlessen op school.

Spelregels:
Er zal gespeeld worden volgens de spelregels van het Cool Moves Volley (CMV) systeem van de Nederlandse volleybalbond. Dit is speciaal gericht op kinderen in de leeftijd van 6 jaar tot en met 12 jaar. Door middel van verschillende niveaus leren ze stapsgewijs volleyballen, zodat ook de niet geoefende volleyballers met hun team plezier en spannende wedstrijden kunnen beleven.

CMV niveau    CMV 1 CMV 2 CMV 3 CMV 4
Groepen 3 4 en 5 6 7 en 8Hieronder kunt u de spelregels per niveau nalezen.

 

Voleco spelregels niveau 1 GROEP 3 EN 4

Voleco spelregels niveau 2 GROEP 5

Voleco spelregels niveau 3 GROEP 6

Voleco spelregels niveau 4 GROEP 7 EN 8

 

De winnaars:
Voor iedereen tot op de laatste minuut een spannende en gezellige dag met een gezonde versnapering van onze sponsoren, De Plus en Party Catering De Drie Maenen. Super spannend welke school de grote beker zal winnen! Want de beste school wint onze wisseltrofee.


Daarnaast mogen de winnaars van het scholentoernooi ook nog uitkomen op het Regio kampioenschap Schoolvolleybal. Hier kunnen de nummer 1, 2 en 3 zich weer kwalificeren voor het NK Schoolvolleybal. Heel bijzonder om mee te maken!

 

Voor meer informatie of vragen over dit toernooi kunt u mailen naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 plus de drie maenen

 

 

 sfeer1 
 sfeer2
 sfeer3
 sfeer4
 sfeer5
 sfeer6
 sfeer7Laatst aangepast op maandag, 12 februari 2018 20:27