101592-retro-green-floral-icon-social-media-logos-facebook-logo-square    volecobeach small

Voleco Speeltuin

Kom ook naar de volleybal speeltuin!


Elke vrijdag 16.30-17.30 uur, voor kids van 3 tot 6 jaar

VOOR KINDEREN IS HET BELANGRIJK DAT ZE VEEL BEWEGEN. DOOR ZE OP JONGE LEEFTIJD AL KENNIS TE LATEN MAKEN MET SPORTEN, LEREN ZE SPELENDERWIJS DAT SPORT EN BEWEGEN HEEL LEUK IS. IN EEN ONGEDWONGEN SFEER KUNNEN DE KINDEREN OP HUN EIGEN NIVEAU OEFENINGEN DOEN. HIERMEE VERBETEREN ZE HUN BALVAARDIGHEID EN MOTORIEK. DAARNAAST WORDEN ZE VIA SPELLETJES EN OPDRACHTJES UITGEDAAGD, WAARDOOR ZE VAN ELKAAR LEREN EN HET ZELFVERTROUWEN TOENEEMT.

Tijdens de volleybalspeeltuin wordt aandacht geschonken aan lopen, verplaatsen, springen, klimmen en klauteren, gooi en vangvormen en samenwerken. Hierbij wordt gebruik gemaakt van verschillende soorten ballen en klimtoestellen.

VOOR WIE IS DE VOLLEYBALSPEELTUIN BEDOELD?

De volleybalspeeltuin is bedoeld voor kinderen van circa 3 1?2 t/m 5 jaar en is uitermate geschikt om naast zwemles/schoolzwemmen te beoefenen, aangezien er veel motorische vaardigheden worden getraind. Vanaf 6 jaar krijgen kinderen de mogelijkheid om door te stromen naar de CMV(Cool Moves Volley) miniís.

WAAR EN WANNEER?

De speeltuin is op vrijdag van 16.30-17.30 in de Drie Maenen in Ouderkerk aan den IJssel. De volleybalspeeltuin wordt geleid door gediplomeerd trainster Melissa. Ze heeft een Pabo diploma, met specialisatie onderbouw en wordt geholpen door diverse hulptrainers.

EEN KEERTJE KIJKEN?

Kom gerust een keer kijken en/of vrijblijvend een aantal keer proberen. Meer informatie of aanmelden? Stuur een e-mail naar Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. , dan nemen we contact met u op.

Flyer speeltuin 2017

img 1913

img 1912

img 1914

img 1915

img 1917

img 1919

 

 

 Laatst aangepast op maandag, 12 februari 2018 20:45