101592-retro-green-floral-icon-social-media-logos-facebook-logo-square    volecobeach small

Voleco
11e Internationaal minitoernooi Sint Anthonis
zondag, 30 december 2018 00:00

Vrijdag 28 december was het zover. Voleco deed met twee teams mee aan dit internationale volleybaltoernooi. (1 jongens -en 1 meisjesteam in niveau 6) Naast Nederland waren ook Duitsland, België en Roemenie vertegenwoordigd.

Na de vlaggenparade werd er afgefloten en kon de wedstrijd beginnen. Er werd fanatiek maar sportief ingezet. Na een mix van winnen, verliezen en gelijk spelen behaalden beiden teams binnen hun categorie een 7de plaats. Voor de meiden lag de uitslag dicht bij elkaar, voor de jongens was het een mooie ervaring.

Een leuk toernooi dat zeker voor herhaling vatbaar is. *leuk team *7e plaats,best knap *weer beter geworden *Koffie 1 muntje *water in de kleedkamer *mooie acties *werken voor elkaar *oei, harde sprongserve *toffe deejee *wijn ook 1 muntje *pfff....best vermoeiend zo'n dag *gezellig Voleco-publiek.

 

11e Internationaal minitoernooi

 

 
Geen training rond de kerst
donderdag, 20 december 2018 00:00

De laatste week van december is er geen training. Op woensdag 2 januari is er wel training voor de senioren maar niet voor de jeugd.

 

fijne kerstdagen

 

 

 
Jubileum Voleco, vrijdag 17 en zaterdag 18 mei 2019
maandag, 10 december 2018 00:00

2018-2019 is een bijzonder seizoen voor Voleco: op 28 december 2018 bestaat VOY 50 jaar en op 9 mei 2019 bestaat Volleybal Lekkerkerk 60 jaar. Deze mooie jubilea willen we met jullie vieren! Dit doen we op vrijdag 17 mei en zaterdag 18 mei 2019, met een leuk en gezellig feestprogramma voor jong en oud. Zet deze datums alvast in je agenda!

 

De jubileumcommissie, bestaande uit Erik-Jan Geneugelijk, Poul de Jong, Nanne de Rek, Johan Trouborst, Gonda Minderhoud en Mariska Schep, is druk bezig met de organisatie van het jubileum. Ze kunnen echter nog ondersteuning gebruiken. Wil je helpen? Meld je dan aan bij de jubileumcommissie via het e-mailadres: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien.

 

Meer informatie over het feestprogramma ontvangen jullie volgend jaar.


Het bestuur

 
Geen training 5 december
zondag, 25 november 2018 00:00

Woensdag 5 december zijn er geen trainingen.

 

Sinterklaas-2

 
Rabobank Krimpenerwaard jeugdsponsor van Voleco
dinsdag, 30 oktober 2018 00:00

De Rabobank Krimpenerwaard is de komende jaren jeugdsponsor van volleybalvereniging Voleco. Donderdag 18 oktober hebben de bank en Voleco in Ouderkerk aan den IJssel hun handtekening gezet onder een driejarige overeenkomst. Wij zijn trots op deze samenwerking!

Vanaf 2006 zijn we met veel vrijwilligers en sponsor Plus Vergeer aan het bouwen aan onze jeugdafdeling. Met het sponsorbedrag van de Rabobank kunnen we verder investeren in onze groeiende jeugdafdeling. Zo kunnen we onze jeugdopleiding uitbouwen en verbreden. Daarnaast prijkt de naam van de Rabobank op de wedstrijdshirts van twee trotse meiden teams en de shirts van onze jeugdtrainers en -coaches.

Rabobank jeugdsponsor 1

 

Rabobank jeugdsponsor 2

 

Rabobank jeugdsponsor 3  

 

Rabobank jeugdsponsor 4

 

  

 

 
Herfstvakantie
dinsdag, 16 oktober 2018 00:00

Tijdens de herfstvakantie is er geen training voor de jeugd teams.

 

herfstvakantie2018

 
«StartVorige1234VolgendeEinde»

Pagina 2 van 4
 

pinkstertoernooi 2019 v2

 

jubileum

 

 

 

Onze trouwe sponsoren

 • Boddé Interim
 • Plus Vergeer
 • Rovasta
 • Corry de Vrij-Dekker
 • B.V. Betonindustrie
 • Keen
 • Dambrink Webservices
 • DNA Verzekeringen
 • Goudse Accu Centrale
 • Steven Bos
 • Auto Service Lekkerkerk
 • P&P Verstappen
 • De Drie Maenen
 • Data Quint
 • Civil At Hart

pers


volecobeach