101592-retro-green-floral-icon-social-media-logos-facebook-logo-square    volecobeach small

Voleco
Rabobank Krimpenerwaard jeugdsponsor van Voleco
dinsdag, 30 oktober 2018 00:00

De Rabobank Krimpenerwaard is de komende jaren jeugdsponsor van volleybalvereniging Voleco. Donderdag 18 oktober hebben de bank en Voleco in Ouderkerk aan den IJssel hun handtekening gezet onder een driejarige overeenkomst. Wij zijn trots op deze samenwerking!

Vanaf 2006 zijn we met veel vrijwilligers en sponsor Plus Vergeer aan het bouwen aan onze jeugdafdeling. Met het sponsorbedrag van de Rabobank kunnen we verder investeren in onze groeiende jeugdafdeling. Zo kunnen we onze jeugdopleiding uitbouwen en verbreden. Daarnaast prijkt de naam van de Rabobank op de wedstrijdshirts van twee trotse meiden teams en de shirts van onze jeugdtrainers en -coaches.

Rabobank jeugdsponsor 1

 

Rabobank jeugdsponsor 2

 

Rabobank jeugdsponsor 3  

 

Rabobank jeugdsponsor 4

 

  

 

 
Herfstvakantie
dinsdag, 16 oktober 2018 00:00

Tijdens de herfstvakantie is er geen training voor de jeugd teams.

 

herfstvakantie2018

 
Voleco Recreanten prolongeren NK titel
vrijdag, 14 september 2018 00:00

De Voleco Recreanten (mix) hebben zaterdag 8 september in Utrecht hun NK titel met succes verdedigd!
 
Het team, bestaande uit Pieter & Annemiek, Greet, Heidi, Kees & Rianne, Didi, Teo & Kim en Lennert, bereikte na een spannende poulefase de kruisfinales. In de kruisfinale werd op punten gewonnen van Tornax uit Ruurlo.

In de finale nam Voleco het op tegen Taurus uit Houten. Deze spannende wedstrijd eindigde in 1 - 1, maar op punten wist Voleco wederom de titel binnen te halen.
 
Nederlands recreantenkampioen worden is al een uitstekende prestatie, maar dit kampioenschap prolongeren is niets minder dan een top prestatie!

 

 recreanten nk 2018

 
Voleco jeugd prolongeert wisselbeker van het IJssel en Lek jeugdvolleybal toernooi
zondag, 09 september 2018 00:00

Met 10 Voleco en 5 Voleco/Krimpen mix teams heeft onze jeugd goed gepresteerd op het 12e IJssel en Lek jeugdvolleybal toernooi.


Aan dit toernooi deden 73 teams van 10 verenigingen mee. In maar liefst 5 van de 12 speel categorieën werd een Voleco team winnaar. Ook de andere Voleco teams presteerden goed in hun categorie. Met name de CMV afdeling was goed op dreef wat weer veel goeds beloofd voor de toekomst.


Uiteindelijk werd Voleco 1e voor nummer 2, Smash ‘66 uit Alblasserdam en nummer ,3 LVV uit Lopik. Omdat we dit jaar geen A teams hadden was er bij de prijsuitreiking helaas geen Voleco team aanwezig.

Maar gelukkig was onze club held Tim Duijm, die de EHBO verzorgde op het toernooi, nog ter plaatse om de beker namens Voleco in ontvangst te nemen!

 

ijssel en lek 2018

 

TimDuijmBeker

 
Oproep: Aanmoedigen Voleco Recreanten tijdens NK Recreanten, zaterdag 8 september
woensdag, 05 september 2018 00:00

Aanstaande zaterdag reizen Pieter & Annemiek, Greet, Heidi, Kees & Rianne, Didi, Teo & Kim en Lennert af naar het Sportcentrum Olympus in Utrecht om hun NK titel te verdedigen. Voor de 22ste keer strijden in totaal 12 teams in twee poules om de begeerde NK titel.  

Voleco speelt in de poulefase tegen Taurus, VIF, Eurp-Serve, Volleybal Voorst en De Hofnar-Bovo. Daarna spelen de nummers 1 en 2 van elke poule de kruisfinale en na winst de finale. Voleco speelt zijn 1ste wedstrijd om 11:00. De finale wordt gespeeld om 16:15.

Hierbij de oproep aan iedereen om onze Voleco kanjers te komen aanmoedigen in Sportcentrum Olympos, Uppsalalaan 3 in Utrecht. Advies om de auto te parkeren bij de P&R De Uithof (€4.50 p/d) wat slechts enkele minuten lopen is van het sportcentrum.

 
MyMove laat volleybaldames Voleco intensief bewegen
dinsdag, 28 augustus 2018 00:00

MyMove uit Krimpen aan den IJssel gaat samenwerken met Volleybalclub Voleco.
 
De eerste twee damesteams van Voleco hebben de afgelopen jaren grote stappen gezet en zijn komend jaar actief in de derde divisie en de promotieklasse. Met vooral veel jonge speelsters heeft de club ambities om de volgende sportieve stappen te zetten. Zo is de technische staf uitgebreid met de ervaren trainer Remko Kenter die dit seizoen 1 keer per week met de groep aan de slag gaat. Naast de technische en tactische scholing is het in de sport ook van het grootste belang om de speelsters  fysiek verder te ontwikkelen.  Voleco is erg blij dat MyMove komend seizoen haar expertise inzet om haar volleybalsters op een professionele wijze fysiek te ondersteunen.  Juist op het gebied van (core)stabiliteit en kracht is er voor  jonge sporters veel te winnen. Dit leidt enerzijds tot blessurepreventie en daarnaast zullen ze ervaren explosiever te worden en algehele fitheid zorgt ook voor betere technische controle”, aldus Kevin van Vliet namens MyMove. “Zo’n ambitieuze jonge groep volleybalsters is voor ons erg leuk om mee samen te werken".

 

Afgelopen vrijdag was de aftrap van de samenwerking. Mede in het kader van de seizoensstart en  uitdagingen waar de groep komend jaar mee aan de slag gaat is gekozen voor een intensieve Boksclinic. Trainster Marisa Klevering nam de groep op een zeer inspirerende wijze flink onder handen en liet ze kennismaken met allerlei bokstechnieken waarbij zowel slaan als trappen aan bod kwam.

 

 “Als je ook weer op een hoger niveau succesvol wilt zijn zal je je mentale en fysieke grenzen moeten verleggen. Samen sparren met als doel elkaar uitdagen en sterker maken is dan ook het thema voor komend seizoen” licht trainer William Hazenbroek toe. Wat dat betreft hebben de dames de handschoen(en) opgepakt.

 

my move 2018

 
«StartVorige1234VolgendeEinde»

Pagina 3 van 4
 

Onze trouwe sponsoren

 • Plus Vergeer
 • B.V. Betonindustrie
 • Rovasta
 • Keen
 • Dambrink Webservices
 • Corry de Vrij-Dekker
 • DNA Verzekeringen
 • Bodd Interim
 • P&P Verstappen
 • Steven Bos
 • Goudse Accu Centrale
 • Civil At Hart
 • De Drie Maenen
 • Auto Service Lekkerkerk
 • Data Quint

pers


volecobeach